Bröd och kakor

Bröd med tradition och kvalitet

Fler och fler konsumenter har börjat ställa krav på kvaliteten när de handlar bröd och andra matvaror. Vi är ett av de bagerier som är glada över att se att kvantitet har börjat ersättas med kvalitet. För oss är det viktigt att leverera en riktigt bra produkt till våra kunder och vi tror även att det är mer hälsosamt att äta bröd och bakverk som har tillverkats med omsorg och ingredienser av hög kvalitet.
Från vårt bageri kan ni handla bröd och bakverk som både smakar gott och håller högsta kvalitet, då vi använder oss av riktigt fina ingredienser och traditionella hantverksmetoder. Brödet får jäsa i lugn och ro och gräddas till att få en fin, knaprig skorpa. Inga konserveringsmedel, mjöl av bästa kvalitet och ordentligt knådad deg – det är enligt oss receptet på ett riktigt välbakat bröd.

Stort utbud

Vi har ett brett utbud som bör tilltala de flesta smaker. Här hittar du rustika surdegsbröd, vårt populära danska rågbröd, vårt goda spenat- och valnötsbröd, Levain, morotsbröd, vitlöksbaguetter, klassiska franskbröd och många fler. Vi bakar såväl vitt bröd som grövre sorter och inspireras gärna av brödtraditionen i länder som Frankrike, Tyskland och våra nordiska grannländer – utöver de svenska klassikerna förstås.
Vårt utbud av bröd och bullar är stort och vi vill att alla ska hitta en sort som de tycker om och som passar tillfället, vare sig det är dags för frukost, när man vill ha en fralla till eftermiddagen eller ett bröd till soppan på kvällen.

Brytbröd

Litet – 14 bitar – 98 kr
Stort – 30 bitar – 210 kr

Utseendet kan variera
Måste beställas 2 dagar innan